fredag 30 september 2011

En lugn torsdag?

Även denna morgon var hemsk, Jennie kände sig ännu värre och tänkte först stanna hemma men beslöt sig för att följa med till skolan för och besöka farbror doktorn på health center! Så Maria gick på lektion och Jennie på jakt efter penicillin. För att överhuvudtaget få någon hjälp där på Health Center var man ju tvungen och ha Student ID, så det fick fixas först. Sen var det bara att sitta och vänta på sin tur. Efter över två timmar kom äntligen sköterskan ut med penicillinet! Wohooo!
Sen tänkte vi faktiskt att vi skulle ta det lugnt på kvällen och bara mysa med en film i sängen, men istället drog grabbarna med oss hem till en vän från skolan, till hans mansion i Malibu. Måste ju säga att hans "hus" INTE är utav denna värld! Har nog aldrig satt våra klackar i ett vackrare hus. Hans master bedroom var to die for, med en balkong som går runt hela rummet och walk in closets i klass med every girls dream! Vi satt ute vid hans gigantiska pool framför brasan, drack rödvin och njöt av utsikten från Malibus högsta bergstopp! Med jämna mellanrum kom hans butler ut medrefill och vi mådde så jävla bra! Efter sina timmar rullade vi hemåt, stannande på In n Out för och käka, innan vi drog hem till grabbarna. Där hade vi kuddkrig innan vi slocknade totalt.

TYVÄRR glömde vi kameran hemma så det blir inga bilder i detta inlägg, men vi tar igen det en annan kväll. Det var nog inte sista gången vi var där ;)

Vilodag!

I onsdags vaknade Jennie upp och kände sig värre än nånsin så hon stannade hemma från skolan för och vila upp sig! Maria gick till skolan som en duktig tjej och kom hem på kvällskvisten för att laga middag till sin sjuka fru som legat med feber hela dan! Sen vart det lite plugg för att däcka i sängen rätt tidigt.

tisdag 27 september 2011

B+

Gårdagens pluggkväll gav verkligen resultat kan man ju säga. Redovisningen gav ett B+ almost ett A!!! Vi känner oss riktigt stolta =) Maria mår något bättre efter förra veckans förkylning men tyvärr har ju Jennie istället åkt på världens halsfluss stackarn kan knappt svälja för halsen är så svullen. Nu har vi precis ätit sen middag (eftersom det är kvällskurs på tisdagar) o ska strax göra oss i ordning för o krypa ner i vår underbara säng o se på film äta massa gott hihi. Hoppas ni där hemma får en fin dag!!

Right this moment!

Pluggar skiten ur oss! Feeling a bit proud I must say.
Vi funderar på att fira med en mild utgång imorgon kväll för att vi varit så duktiga nu, men vi får se vad som händer! Woop Woop.

måndag 26 september 2011

Vardagsmåndag och skola

Idag vaknade vi helt döda efter några timmars sömn. Ingen av oss kunde sova för vi hade inge nässpray. Vi pallrade oss upp, fixade oss och traskade till skolan. Jennie hade bara en lektion så hon drog hem till tjejerna i Plaza och jobbade lite på vårt projekt som vi ska redovisa imorgonkväll i skolan. Vi möttes sen och promenerade hem för att fortsätta plugga, powernapa och laga jätte god middag. Det blev kycklig och ris (Marias favvo) haha. Nu är Emmy och Laura påväg hit för att vi ska slutföra arbetet för imorgon. Måste avsluta o gå o möta dom eftersom det är deras första visit här vet dom inte riktigt hur dom ska gå för o ta sig hit... Bye bye!

Dödssöndag

Hela söndagen spenderade vi inne i vår totalt nersläckta lägenhet o bara sov. Vaknade och åt några gånger sen back to sleep igen. Båda vi är supersjuka så på kvällen tog vi oss en kopp te och plugga o kollade film. Man blir helt sänkt när hälsan inte är på topp här man vet ju inte ens vilka piller man vågar stoppa i sig heller. Alla svenska ipen o alvedon är slut så... =( vi får ta hand om varann helt enkelt o hoppas på det bästa. Natti natti!!

Lördag=Utgång

Dagen började väldigt lugnt o fint med massa hushållsysslor som mathandling, städning o fixning. Mot kvällen bar det av mot vårt älskade ställe Supper där vi mötte upp Åsa o Peter såklart =) Till en början verkade även kvällen se ganska lugn ut men Icke sa Nicke!! Det spårade som vanligt haha.







söndag 25 september 2011

Fredagsmys!

Tro det eller ej men i fredags stannade vi faktiskt hemma och tog det lugnt! Vi kände oss båda lite krassliga så vi bestämde helt enkelt för att vila våra små kroppar och bara mysa istället :) Först beställde vi hem världens största och godaste pizza, som vi åt i sängen som två latkorvar. Sen gjorde vi oss varsin kopp te, värmde muffins och tittade på två riktiga chicflicks, Crazy Beautiful och The Notebook! En minst sagt annorlunda fredagkväll men ack så mysig!

Födelsedagsfirande!

I torsdags fyllde vår kära Annika 21 år, och det firades med buller, bång, strippa och utgång! Vi började kvällen hemma hos dem på Plaza med en överraskningsfest. Annika hade i uppdrag att ta 21 shottar innan klockan tolv och var lite lagom mysig när folket började rulla in vid åtta. Det blev fullt hus med massa roliga människor och vid nio anlände den stora surprisen, en strippa iklädd poliskostym! Det blev en show utom denna värld och alla tjejerna (även en pojke) fick sig en privat dans och endollarna flög i vardagsrummet! 










Efter sista dansen satte vi oss i limon och begav oss till Playhouse där vi fortsatte kalaset! Dock vart det lite strul här och där, så vi drog vidare och mötte upp en vän på My Studio. Där slog vi klackarna i taket och hamnade vid stängning först på en efterfest, sen en annan och tillslut en tredje, herregud! Där vart vi kvar iaf och kom hem lite sådär lagom på förmiddagen!

lördag 24 september 2011

BILDBOMB!

Det finns på tok för mycket att berätta om alla dagar, och ska vi vara helt ärliga så är minnet bra MEN kort! Så vi bildbombar istället, en bild säger ju mer än tusen ord!

























































































Ingen dag den andra lik!