fredag 5 augusti 2011

Gårdagen

Vi kom ju självklart iväg senare än planerat fast vi vaknade i tid o allt haha förstår inte hur det alltid blir så. När taxin väl kom (som också var sen) så började vi vår färd till Huntington Beach. Enligt honom skulle det inte alls vara så långt. Så han satte gasen i botten o efter ca 45 min var vi framme. Bara det att vi var framme på rätt ställe i fel stad. Haha herregud!! Ytterligare 45 min i taxi och supersega av alla köer klev vi ut till Surfparadiset!
Tusentals människor i badkläder, stora arenor med människor, människor som åkte skateboard, utklädda människor aaaa det var helt underbart!! Väl framme mötte vi självklart upp vår kära Mr.C. Han satt på en mysig uteservering och vi beställde in lite Margaritas =) Vi hängde med honom och hans vänner bland annat kända ufc fighters och världskända surfare.
Senare på kvällen åt vi middag på en japansk resturang. Man kan säga att sushin där går inte att beskriva med ord utan den måste bara upplevas. Den som åker till Californien måste typ ta sig dit för att få uppleva det smaklökskalaset!
Efter en underbar heldag satte vi oss i en taxi hem igen och sov som aldrig förr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar