lördag 27 augusti 2011

Helhärlig torsdag!

Vi sov ut till klockan 12 och låg där i sängen och snoozade lite innan vi gick upp åt och frukost. Sedan var det bara att sätta på sig bikinin och dfra ner till poolen. Måste ju jobba lite på brännan då all färg försvann på planet till sverige. Så där låg vi och stekte oss och planerade inför kvällen. Eftersom det inte vart någon utgång dagen innan så bestämde vi oss för att go all in den här kvällen. Dock var vi ju tvugna att införskaffa oss något nytt att ha på oss så vi drog ner till 3rd street för lite shopping. När vi kom hem lagade vi en, som faktiskt blev riktigt god risotto! När maten lagt sig lite fint runt magen började vi göra iordning oss inför kvällen och destinationen var Playhouse.






Väl inne i Hollywood mötte vi ett trevligt sällskap som hade bord inne på klubben vilket underlättade för oss då det var smockat där inne. Vi hade en sjukt rolig kväll med bra musik och mycket dans. När det drog sig mot stängning drog vi på efterfest i en väldigt trevligvilla/ lägenhet för att sedan dra oss vidare till ytterligare en efterfest där vi blev kvarb för att rulla hem klockan två på eftermiddagen dagen efter.





Lagom slitna efter en jävligt rolig och händelserik natt gick hela fredagen åt till att äta pizza och slappa. Vi somnade vid 7 på kvällen och var uppe med tuppen imorse, härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar