fredag 30 september 2011

En lugn torsdag?

Även denna morgon var hemsk, Jennie kände sig ännu värre och tänkte först stanna hemma men beslöt sig för att följa med till skolan för och besöka farbror doktorn på health center! Så Maria gick på lektion och Jennie på jakt efter penicillin. För att överhuvudtaget få någon hjälp där på Health Center var man ju tvungen och ha Student ID, så det fick fixas först. Sen var det bara att sitta och vänta på sin tur. Efter över två timmar kom äntligen sköterskan ut med penicillinet! Wohooo!
Sen tänkte vi faktiskt att vi skulle ta det lugnt på kvällen och bara mysa med en film i sängen, men istället drog grabbarna med oss hem till en vän från skolan, till hans mansion i Malibu. Måste ju säga att hans "hus" INTE är utav denna värld! Har nog aldrig satt våra klackar i ett vackrare hus. Hans master bedroom var to die for, med en balkong som går runt hela rummet och walk in closets i klass med every girls dream! Vi satt ute vid hans gigantiska pool framför brasan, drack rödvin och njöt av utsikten från Malibus högsta bergstopp! Med jämna mellanrum kom hans butler ut medrefill och vi mådde så jävla bra! Efter sina timmar rullade vi hemåt, stannande på In n Out för och käka, innan vi drog hem till grabbarna. Där hade vi kuddkrig innan vi slocknade totalt.

TYVÄRR glömde vi kameran hemma så det blir inga bilder i detta inlägg, men vi tar igen det en annan kväll. Det var nog inte sista gången vi var där ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar