torsdag 1 september 2011

Nu är det heeeeelg

Imorse vaknade vi till ett hemskt och enormt irriterrande ljud från grannen. Det visade sig att dem tydligen har flyttat ut så nu var det snubbar där och slipa väggarna, borra och höll på med massa sån skit tidigt på morgonen. Upp kom vi iaf, tog tag i dagen och promenerade till skolan. Väl där gjorde vi vad vi skulle och måste säga att det faktiskt är jävligt kul! Vår marketing kurs är jätterolig och vår lärare är suverän.
Nu, eftersom vi är lediga fredagar så betyder det helg, och eftersom det dessutom är Labor Day den här helgen så är vi lediga även måndag. Woop woop! Så ikväll tänkte vi dra hem till några kompisar och dricka vin och bara njuta Sen får vi se vad helgen erbjuder, Vegas lockar men vi får se hur vi gör.

Vi har ju fått internet här igen nu, dock är det riktiiigt segt så vi kan typ inte lägga till bilder oså för det fuckar upp allting. Det var en jätte snäll kines som gick förbi oss i hallen och frågade varför vi alltid sitter där, varav vi förklarade situationen och han gav oss sitt lösenord så vi kan surfa på hans nät. Thank you very much!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar