torsdag 1 september 2011

Plugg, plugg och långhelg

De första skoldagarna har bara sprungit iväg men vi har ju inte annat än längtat till helgen iaf! Nu är det Labor Day vilket betyder ledig måndag, och eftersom vi båda är lediga fredagar så blir det långhelg! Wohoo, då blir det galet! Men än är vi inte där. En dag kvar sen är det dax!
Idag hade Jennie bara en lektion så hon drog hem och lade sig vid poolen och pluggade några timmar för att sedan ge sig ut på en härlig springtur. Det är ju för härligt att springa här, det är så himla bra miljö och värme och allt. Maria drog ner till 3rd street med Åsa efter skolan för att införskaffa sig lite saker och försöka lämna tillbaka en klänning som hon hade sönder sist vi va ute, men utan lycka! Sen när viva samlade så lagade vi middag och avklarade lite läxor. Vi ska väl gå sussa snart, upp till skolan imorgon!

Vi har fått internet igen också!!! En jätte söt kinesgranne gick förbi oss i hallen och frågade varför vi alltid sitter där ute, varav vi förklara hur det låg till. Då tyckte han synd om oss så nu fick vi lösenord till hans nät. Tack snälla för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar