lördag 3 september 2011

Fest, fest, feeeeeest!

OMG! Dagarna bara springer iväg, vi har varit busy twentyfour seven och hinner inte ens andas innan det är dags för nästa grej. I torsdags var vi hemma hos några kompisar och lekte drinklekar och hade skitkul. Det vart en sen kväll och vi rullade in på morgonkvisten nångång. Så vi gick och lade oss, sov några timmar för att sedan börja göra oss iordning för fredagens bravader. Vi bestämde oss för Colony och det visade sig vara ett superbt val. Dock började kvällen inte så bra. Vi beställde en taxi som skulle ta oss in till Hollywood, han får adress och hela köret men jäveln kör oss ut till downtown LA som är heeeelt fel! Det tog oss 45 min att komma in istället för 15 och dessutom krävde han att vi skulle betala alldeles för mkt, för att han kört oss åt helvete. Vi skrek och gormade och betalade tillslut vad VI tyckte va rimligt, asshole!
Men väl där hade vi en så sjukt rolig kväll, dansade hela kvällen till bra musik, skrattade så vi fick ont i magen och drog sedan hem till några vänner på efterfest. Och även denna gång kom vi hem lagom till lunch! Herregud, våra stackars kroppar!

Idag har vi bara tagit det lugnt, städat och gjort lite andra sysslor och nu försöker vi tagga till för att dra ut igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar