fredag 7 oktober 2011

At The Beverly!

Gårkvällen var grym! The Beverly är helt klart en ny favorit. Till en början var det ganska tomt och segt men runt tolv, halv ett blev det helt smockat. Utanför klubben finns det som en mysig uteplats där vi också satt med jämna mellanrum. Vi sprang in och ut flera gånger, dansade och hade skit kul! Vid ett tillfälle när vi är på väg in igen ser vi att Adam Brody sitter där och ser döhet ut, så vi dör lite innan vi försvinner in i folkmassan igen. Vi dansade och hängde lite i baren sen tyckte vi att vi skulle gå tillbaka till hans bord så vi trippar dit och vem ser vi inte då? Jo snygging nr 2, Chris Evans! Paniken bryter ut och det hela slutar med att vi står och dansar och partar med dem vid deras bord och har en awesome time! Jessica Alba var också någonstans i krokarna men vi var fullt upptagna med dessa två unga män.
Älskar att festa med kändisar! Höhö!



Fram mot stängning drog vi oss vidare för att möta upp Mr C. Det stod någon privatchaufför utanför klubben som gärna ville köra oss så vi hoppade in och åkte mot Petit Ermitage (vårt andra hem börjar det kännas som). Mr C välkomnade oss med öppna armar och en svit där vi fortsatte kvällen. Han hade en vän med sig också, som visade sig vara ingen mindre än Britney Spears manager, gissa om Jennie var lycklig över detta?! Vi hade skit trevligt och när männen gick beställde vi upp lite roomservice och svullade gärnet i vanlig ordning. 






Däckade i sängen framför Hangover 2 och kom hem imorse lagom nöjda över denna lyckade kväll!

Idag har vi legat vid poolen och jobbat på brännan, som sakta men säkert börjar komma tillbaka! Sen lagade vi middag och gick och storhandla. Nu sitter vi och "pluggar" för fulla muggar för att vi ska kunn gå ut ikväll med gott samvete! Tru står på schemat, så vi får se hur det blir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar