lördag 8 oktober 2011

Ladies in RED

Det blev tyvärr inte mycket till pluggande igår haha. Tiden sprang iväg och vi lade på en kål o begav oss till Tru. Vi körde på rött tema, alla hade nånting rött på sig hihi ;) Där mötte vi upp V och några vänner. Det där stället är inte det bästa MEN stället är proppfullt med massa snygga killar så.... haha!!
Vi var där en liten stund, kollade läget, tog några drinkar sen åkte vi och mötte upp en vår vän Natalie som var på en riktig amerikans collage fest med massa studenter från SMC och UCLA. Beerpong, röda muggar och poliser fyllde resten av kvällen.








Nu ligger vi proppmätta i sängen efter en riktig dunderfrukost, vi råkade sova i nästan tolv timmar. Snacka om att våra kroppar skriker efter sömn, stackars =(
Idag blir det konsert!!! Vi ska gå o se Blink 182, vår vän som jobbar med dom har fixat biljetter oså och efter det blir det nog utgång på Supper. Men ni vet ju hur det kan bli, planerna ändras från minut till minut haha. Tiesto spelar på en annan klubb så vi kanske drar dit, inget bestämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar