söndag 2 oktober 2011

My darling saturday

Lördagen fylldes av sol så vi gick ner till poolen och lade oss, första gången på jätte länge. Vi kom ner vita som lakan och gick efter några timmar upp med en liten tan i alla fall! Välbehövd om man säger så. Sen var det bara till att trycka ner näsorna i skolböckerna och börja plugga. Business, communication och psykologi fyllde våra hjärnor i några timmar, samtidigt som våra magar fylldes av muffins och M&Ms.


Varvade pluggandet med att göra kullerbyttor,baklänges är verkligen skitsvårt!


 Klockan tickade på och runt elva bestämde sig Jennie och Åsa för och dra ut. Det vart en snabbfix och sedan iväg till Supper! Maria stannade kvar hemma och pluggade lite till och gick sen över till Justin och Dash för och kolla på film.
Det måste vara första gången vi varit ifrån varandra sen vi kom hit, hahaa! 
Utekvällen spårade som vanligt med galen efterfest. Först var det tal om Playboy Mansion, så satt kvar efter stängning på Supper och pratade med bartenders och vakter i väntan på vår vän. Det är så kul att dem känner igen en! Hur som helst blev det inget playboy mansion i slutändan då andra saker dök upp som fick den lille vännen att dra, dessa Dudes alltså!

Istället blev det efterfest hos en annan vän, mycket trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar