söndag 9 oktober 2011

Världens bästa kväll!

Vet inte riktigt vart vi ska börja, igår kväll var utan tvekan den bästa kvällen so far! Vi hade så jävla kul och ingen ville att den någonsin skulle ta slut.
Vi började med konsert på Hollywood Bowl, där My Chemical Romance och Blink 182 spelade. Vi klädde upp oss så rockigt vi kunde med nitar, läder och sotiga ögon och gav oss iväg. Väl där sprang vi runt som tre vilsna rockhönor och visste inte vart vi skulle ta vägen. Som tur var sprang vi helt random på P som kunde vägleda oss igenom vimmlet av piercade läppar och gröna tuppkammar till entren. Nästa projekt var ju du att hitta våra platser, vilket inte var det lättaste då stället är så sjuuuukt stort. Fick fråga ett antal människor innan vi tillslut hamnade rätt. Och vilka guldplatser vår lilla P hade fixat åt oss, på balkong med eget bås RAKT framför scen. Kunde ju inte bli bättre!
Vi satt och lyssnade på förbandet en stund men kände ju att nånting saknades. Vad behöver man om man ska lyssna på rockkonsert i flera timmar? Jo öööööl såklart. Ingen av oss gillar egentlien öl men vi tänkte att fan, det måste man ju dricka, kan ju inte sitta och smutta rödvin liksom! Så vi trippade iväg i våra klackar och köpte på oss öl så det skulle räcka under hela konserten och så började kvällen! My Chemical Romance gick på först och vilket jävla drag. Dem var grymma och publiken var helt otrolig. Vi dansade, skrek, drack öl och verkligen rockade! Under tiden kom P upp från backstage och underhöll oss med förfriskningar, då ölen sinade redan innan Blink gått på! Här snackar vi riktiga öldrickare :)
När Blink 182 gick på och Travis Barker did his magic on the drumms fuckade hela stället ur! Alla stod upp, vi stod upp, sjöng, skrek, hoppade och bara njöt av hur otroligt underbart det var. Vi dödade Whats my age again och trummade med, med Travis trummpinnar som vi fick :) När sista låten led mot sitt slut jublade hela stället och det var en helt otrolig känsla! Fan va bra det va!

































Efter det drog vi med P och hans kompis till en klubb som heter Icon, som bara gjorde kvällen ännu bättre. Den var super bra och vi dansade tills det värkte i fötterna för att dra vidare ytterligare en gång. Så vi drog från klubben hem till en av Ps vänner som bodde i den finaste etagevåningen Ever! Han hade utsikt över hela Los Angeles och det slog tom. lock för öronen när man åkte hissen upp! Där fortsatte vi festen för att sen ytterligare en gång, dra vidare. Hahaa!







 
















In i taxin och mot Ps hus, där allt spårade. Vi dansade, diskutterade, åkte skateboard, drog skittråkiga alla barnen skämt, åt peanutbutter and jelly mackor och hade så in i bajsarns kul!








 Kvällen slutade med en taxi hem i varsin F tröja klockan 7 på morgonen, åt ravioli för att sedan totaldäcka vid 8, extremt nöjda över världens bästa kväll <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar